Ellen

/Ellen
Ellen2018-11-26T09:24:39+00:00

Ellen De Cock

Ellen De Cock studeerde piano aan het Koninklijk muziekconservatorium te Antwerpen bij Eliane Rodrigues en Peter Van der Koelen, waar ze haar diploma “Meester in de muziek” met grote onderscheiding behaalde.Ze vervolmaakte zich door deelname aan verschillende masterclasses van o.a. Jean-Claude Van den Eynde, Jan Wijn en Michel Campanella.

Momenteel is ze verbonden aan de academie van Lier als lerares piano en staat ze op het podium als soliste of in kamermuziekverband. Ze vormt met Wim een vast duo De Cock² en speelt regelmatig in trio en duo met Marc Tooten. Verder maakt ze deel uit van verschillende producties, zowel in binnen- als buitenland.

Sinds de opstart van Altelier is Ellen vaste begeleider van dit gezelschap. Haar pianobegeleiding wordt erg geapprecieerd zowel op solo- als op groepsconcerten.

ALTELIER staat voor

• individuele lessen, groepslessen en ouderlessen
• volgens de moedertaalmethode: ‘elk kind kan altviool leren spelen’
• ritmeklasjes en een creatieve notenleermethode AMusEd
• doorstroommogelijkheden naar de muziekacademie van Lier
• concertpodia, zowel in groep als individueel
• buitenlandse zomerstage

Kom eens kijken!

Elke zaterdagvoormiddag van de schoolkalender kunnen kinderen met hun ouders een kijkje komen nemen in OC Den Bril te Lier. Nieuwe groepjes starten jaarlijks. Vrijblijvende inschrijving op de wachtlijst.Onder leiding van: Wim De Cock en peterschap van Marc Tooten en Leo De Neve.