Lesgelden

/Lesgelden
Lesgelden2018-09-23T09:47:45+00:00

Onze tarieven zijn berekend op 10 maanden. Tijdens de zomermaanden (juli en augustus) worden er geen lesgelden aangerekend.

98,00 € /maand voor een volle leerling (= een leerling die niet aangesloten is bij het Deeltijds Kunstonderwijs in de klas van Wim De Cock). In dit prijzenpakket zit wekelijks een individuele les, groepsles, ouderles, en ritmische vorming.

44 €/ maand voor leerlingen van het Deeltijds Kunstonderwijs in de klas van Wim. Ze krijgen wekelijks groepslessen en repetities aangeboden. Het aantal uren van deze repetities, is afhankelijk van het niveau en heeft geen verdere weerslag op de vraagprijs.

5, 00 € / maand voor het verderzetten van ouderlessen na het eerste jaar.

 

De lesgelden zijn maandelijks te betalen met een vaste opdracht gedurende 10 maanden. Deze kunnen jaarlijks geïndexeerd worden.

ALTELIER staat voor

• individuele lessen, groepslessen en ouderlessen
• volgens de moedertaalmethode: ‘elk kind kan altviool leren spelen’
• ritmeklasjes en een creatieve notenleermethode AMusEd
• doorstroommogelijkheden naar de muziekacademie van Lier
• concertpodia, zowel in groep als individueel
• buitenlandse zomerstage

Kom eens kijken!

Elke zaterdagvoormiddag van de schoolkalender kunnen kinderen met hun ouders een kijkje komen nemen in OC Den Bril te Lier. Nieuwe groepjes starten jaarlijks. Vrijblijvende inschrijving op de wachtlijst.Onder leiding van: Wim De Cock en peterschap van Marc Tooten en Leo De Neve.