© Arts Deco VOF 2024

Alle rechten voorbehouden. Deze site en haar inhoud zijn integraal de exclusieve eigendom van Arts Deco VOF, gevestigd op Booischotsestraat 12, 2235 Houtvenne.

Deze site en haar inhoud worden beschermd door het recht op de intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om elementen (teksten, beelden, lay-out, logo’s, software,…) van deze site of haar inhoud gedeeltelijk of in hun geheel te reproduceren, te verspreiden, te wijzigen of mee te delen aan het publiek. Elke reproductie, verspreiding, wijziging of mededeling aan het publiek van een of meerdere elementen van deze site dienen te worden onderworpen aan de uitdrukkelijke, geschreven toestemming van Arts Deco VOF), behalve in de eventuele gevallen waarin zo’n toestemming niet wordt vereist.

eBieB VOF zet zich maximaal in om de site permanent beschikbaar te houden en om fouten in de inhoud van de website te vermijden. Arts Deco VOF kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Arts Deco VOF kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site. Ook kan Arts Deco VOF niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van andere websites waarnaar een hyperlink wordt gelegd.